ایده های پلیمری

ایده های پلیمری خلاقانه که شاید برایتان جذاب باشد!

ایده های پلیمری

ایده های پلیمری خلاقانه که شاید برایتان جذاب باشد!

طی چند سال اخیر، صحبت های زیادی از زیان آور بودن پلاستیک ها و آلودگی محیط زیست با این مواد شنیده ایم. در این وبلاگ به این موضوع می پردازیم که این مواد پلاستیکی آنقدرها که می گویند هم ترسناک نیستند و با ایده های خلاقانه، می توان از دور ریختن این مواد جلوگیری کرد و اشیای جالبی تولید کرد.

آشنایی با پروسه قالب سازی پلاستیک

دوشنبه, ۷ تیر ۱۴۰۰، ۰۹:۳۴ ق.ظ

اهمیت قالب سازی پلاستیک در صنعت

چرا از قالب های پلاستیکی استفاده می‌کنیم؟ صنایع پلاستیک سازی برای تولید قطعات پلاستیکی نیازمند قالب هایی هستند تا با تزریق موارد اولیه پلاستیک،‌ قطعه مورد نظر را تولید کنند. در گذشته از قالب های فلزی استفاده می‌شد و این کار برای صنایع هزینه های بسیاری در بر داشت. به همین دلیل به قالب های پلاستیکی روی آوردند، جنس آنها از آلومینیوم بود و هم قیمت ارزان تری داشتند و طول عمرشان هم بیشتر از قالب های فلزی بود. این موضوع می‌تواند اهمیتی که صنعت قالب سازی پلاستیک دارد را بیش از پیش برایمان روشن کند.

امروزه با رشد روز افزون نیاز به تولید قطعات پلاستیکی، تولید قالب های پلاستیکی نیز به همان نسبت خواهان پیدا کرده است و به صنعتی مهم تبدیل شده است. همچنین به دلیل بالا رفتن تقاضا برای قطعات پلاستیکی، روش های تزریق پلاستیک باید با سرعت بیشتری انجام شوند، که به وسیله حضور قالب های تزریق پلاستیک عملی خواهد شد.

این شرکت ها و خدمات تزریق پلاستیک در تهران ارائه دهنده انواع این خدمات می باشند که با استفاده از بهترین ماشین آلات و ابزار های مخصوص تزریق پلاستیک در مدت زمانی کوتاه با کیفیت ترین محصولات را در اختیار مشتریان قرار می دهند.

بررسی مراحل قالبسازی پلاستیک


ابتدا با بهره گیری از نرم افزار مخصوصی مثل CATIA و Solidwork طرح قالب مورد نظر را درمی‌آورند. در این قسمت مهم است که هدف از تولید این قالب به وضوح بیان شود. قطعه ای که قرار است از این قالب خارج شود خصوصیاتی باید داشته باشد که این خصوصیات توسط سفارش دهنده برای شرکت سازنده قالب پلاستیک باید از پیش توجیه شوند.

پس از طراحی اولیه، این طرح کلی باید به یک طرح سه بعدی تبدیل شود. این کار بوسیله افراد متخصص و با استفاده از نرم افزارهای حرفه ای و مخصوصی انجام می‌پذیرد. هدف از سه بعدی کردن طرح مشخص شدن شیارها، لبه ها، سوراخ ها و… طرح اصلی می‌باشد.

برای تولید قالب پلاستیک از دستگاه CNC استفاده می‌شود. پس از تایید شدن طرح سه بعدی آن را به این دستگاه ارسال می‌کنند تا فرآیند قالب سازی پلاستیک انجام بگیرد. دستگاه CNC از بهترین دستگاه های ساخت قالب می‌باشد، چرا که حتی ظریف ترین قسمت های قالب را با دقت بالایی ایجاد می‌کند و درصد خطای آن نزدیک به صفر می‌باشد.

انواع قالب های پلاستیکی

همانطور که اشاره شد، دستگاه های قالب سازی، قالب ها را به دو شکل پلاستیکی و فلزی تولید می‌کنند. در ادامه به دلیل پرمصرف تر بودن قالب سازی پلاستیک، با انواع قالب های پلاستیکی آشنا می‌شویم.

قالب پلاستیکی ترموست

با این قالب ها می‌توان ملامین، سیلیکون، لاستیک، کامپوزیت و بالکالیت تولید کرد. معمولا از قالب های ترموست برای ساخت قطعات سنگین و محکم و با جزئیات کمتر استفاده می‌کنند.

قالب پلاستیکی ترموپلاست

برای تولید قطعاتی مانند PVC، ABS، پلی اتیلن، پلی پروپیلن و… از قالب ترموپلاست استفاده می‌شود. به طور کلی این قالب ها برای تولید قطعات پلاستیکی نرم مورد استفاده قرار می‌گیرند. دستگاه هایی که در پروسه ی قالب سازی پلاستیک برای تولید این نوع قالب ها در نظر گرفته می‌شوند باید از دقت بالایی برخوردار باشند.

منبع: شرکت پلاستیک رنجبر

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۴/۰۷
رضا علویان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی